Otomobil Dünyası

TOGG Yakıt Tüketimi Açıklandı

13.11.2022
İçerikler [göster]

TOGG Yakıt Tüketimi Açıklandı

Yerli otomobil TOGG, 29 Ekim günü seri üretimden çıkan ilk otomobili için görkemli bir etkinlik düzenleyerek onlarca misafirini ağırladı. Türkiye'nin yedi bölgesinde yirmi mağaza açmayı hedefleyen TOGG ilk mağazası ise Zorlu İstanbul Center'da açıldı. Çok merak edilen sorulardan biri ise TOGG yakıt tüketimi …

Yerli Otomobil TOGG 100 km'de Ne Kadar Yakıyor?

Togg, Zorlu Center'da bulunan mağazasında bir çok özelliği hakkında bilgi paylaşımı yapıyor. Bunlardan biriside batarya süresi, şarj dolum süresi ve yakıt sarfiyatı oluyor. Uzun zamandır beklediğimiz TOGG ne kadar yakıyor?

TOGG ‘Yerli Otomobil’

TOGG tarafından paylaşılan verilere göre kontrol panelinde aracın ortalama tüketimi 16.9 kWh/100km olarak yer alıyor. Stabil kullanımında ise TOGG aracın yakıt tüketimi 11.3 kWh/100 km olarak deneyimlemek mümkün oluyor. 

TOGG Yakıt Tüketimi

Ankara-İstanbul arasında TOGG ne yakar?

TOGG verilerine baktığımız zaman 445 km'lik bir yolda ve 4 saat 48 dakika sürüş mesafeli yolda 1.6 lt motor hacmine sahip benzinli bir SUV otomobille 716 TL'ye gitmek mümkünse de TOGG ile 321 TL'ye aynı yol kat edilebiliyor.

 Trugo ve ya benzeri bir istasyonda TOGG bataryasını 23 dakikada %20'den %80'e kadar şarj etmenizde mümkün.

TOGG Nereden Kiralanır?

Ülkemizde bulunan bir çok araç kiralama firması elektrikli otomobilleri stoklarında bulundurmaktadır. Üretim aşamasında geçen TOGG içinde yine faaliyet gösteren onlarca araç kiralama firması sipariş geçmek için sırasını beklemektedir. Araç kiralama firmaları tarafından TOGG C-SUV stoklarına eklendiği andan itibaren arabakirala.com.tr ve Araba Kirala mobil uygulaması üzerinden kiralama yapabileceksiniz.

Kategoriler: Otomobil Dünyası