Otomobil Dünyası

Chery Tiggo PHEV 9

05.05.2024
İçerikler [göster]

Chery Tiggo PHEV 9

Chery Tiggo PHEV 9 Hakkında

Chery Türkiye pazarına girdikten sonra adından oldukça söz ettirdi. Chery Yeni Modeli Tiggo 9 PHEV Çin’de tanıtımı yapıldı. Chery Tiggo 9, Çin merkezli otomobil üreticisi Chery tarafından üretilen bir SUV modelidir.

Chery Tiggo PHEV 9 Ön Görünüş

 Genellikle modern tasarımı, geniş iç mekânı ve sunduğu teknolojik özellikleriyle dikkat çeker. Bu model, geniş aileler veya aktif yaşam tarzına sahip kişiler için ideal bir seçenek olabilir. Ayrıca, güvenlik ve sürüş konforu açısından da öne çıkan özelliklere sahip olabilir. Tam donanımlı modellerde bir dizi modern teknolojiye, güvenlik özelliklerine ve konfor donanımlarına sahiptir. Chery Tiggo 9 PHEV Türkiye pazarına ne zaman gelecek merakla bekleniyor.

Chert Tiggo 9 PHEV İç ve Dış Tasarımı Hakkında

Chery Tiggo 9 Phev tasarım baktığımızda araçta diğer modellerine göre farklılıklar bulunuyor. Aracın Ön taraftan baktığımızda Tiggo 8 farklı bir tasarım karşımıza çıkıyor. Aracın ön ızgarası şık led tasarımı vurgulanmış aynı şekilde Chery logosu da ışıklı sizlere sunulmuş. Buda Aracın Sportif bir tasarım katığını gözüküyor. Aracın Dikkat Çeken Özelliklerinden bir tanesi 20 inçlik jant tasarımları tasarım acında bu araca renk ve konfor kattığı gözüküyor. Chery Tiggo 9 Phev 2 tane yakıt kapağı mevcuttur. Sağ tarafında benzin yakıt kapağı bulunuyor sol tarafta ise Hybrid şarj kapağı bulunmaktadır. Aracın yaktı durumu ve menzil baktığımızda 100 km 5,2 litre ve 1400 km menzil yapabiliyor.

Chery Tiggo PHEV 9 İç Tasarımı

Tiggo 9 PHEV'nin İç tasarımında ise modern ve geniş bir iç mekânın yanı sıra hibrit teknolojisini vurgulayan detaylar da yer alıyor.  Dijital gösterge paneli, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemleri ve hibrit sürüş modlarına geçiş yapmayı kolaylaştıran kontroller gibi özellikler bulunuyor. Aracın İç tasarımında kullanılan malzemeler ise yumuşak ve kaliteli malzemeler kullanılmış. Ayrıca Araçta koltuk ısıtma havalandırma bulunuyor.

Chery Tiggo 9 Arka tarafı ise gayet geniş ve diz ve baş mesafesi oldukça rahattır. Chery Tiggo 9 PHEV'nin genel tasarımı hem estetik hem de işlevsellik açısından dikkat çekici olup, aynı zamanda enerji verimliliği ve çevre dostu sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Chery Tiggo 9 PHEV Detaylı Teknik Özelikleri

Model

Chery Tiggo 9 PHEV

Araç Sınıfı

SUV (Awd)

Motor Hacmi

1.5 

Yolcu Kapasitesi

7

Beygir Gücü

456 beygir 385 Nm tork

 Hız Sabitleyici

Var

Yakıt Türü

Benzin/Hybrid

Menzil 

1400 Km

Ortalama Yakıt

100km 5,2 litre 

Hava Yastığı

Var

Araç Boyu

4810mm

Araç genişlik

1925 mm

Araç Yükseklik

1741 mm

Elektrikli Bagaj Kapısı

Var

Elektrikli Koltuklar

Var

Sürücü Karşılama Özelliği

Var

Acil fren sistemi

Var

Araç Kör Nokta Uyarısı

Var

15,6 inç Ekran

Var

Yukarıdaki Chert Tiggo 9 sizlere detaylı teknik özelliklerini araştırdık. Chert Tiggo 9 henüz Türkiye pazarında bulunmadığından bazı özellikleri değişebilir. Değişkenlik gösterdiğinde yazımızı güncelleme yapacağız.

Kategoriler: Otomobil Dünyası