Art and Culture

Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi Gezi Rehberi

25.03.2023
Contents [show]

Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi Gezi Rehberi

Tüyap  28 haziran 1979 tarihinde Bülent Ünal tarafından İstanbul'da kurulmuştur. İlk fuarını spor ve sergi sarayı ve etap Marmara oteli kullanılmıştır. 30 Mart 1987 yılında tepebaşında bulunan Tüyap İstanbul Sergi sarayı faaliyete geçirilmiştir. Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi ise 1996 yılında hizmete açılmıştır. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 120.000 m2 kapalı ve 25.000 m2 açık toplam 145.000 m2 fuar alanına yerleşim yerine sahip Türkiye’de özel sektörün sahip olduğu en büyük fuar  merkezidir.

Tüyap

Tüyap İstanbul’dan sonra Bursa, Konya, Adana, Samsun ve Eskişehir’de fuar alanları işletmektedir. Yurt dışında ise Moskova, Tiflis, Üsküp ve Tahran irtibat ofisleri ülkede temsilci ağıyla Türkiye ve Dünya’da önde gelen kuruluşlardan biridir.

Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi Nasıl Gidilir?

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezine Size ait özel araçla veya arabakirala.com.tr. Araç kiralayıp gelmek isteyenler kişiler E-5 üzerinde Büyükçekmece istikamet üzeri ve Gürpınar kavşağından sonra yaklaşık 250 metre sonra sağ tarafta kalmaktadır. Metrobüs ile gelmek isteyenler Söğütlüçeşme – Beylikdüzü metrobüsünü kullanarak son durak inip Tüyap fuar alanına üst geçitten geçip varabilirsiniz. Toplu taşıma ile gitmek isteyenler 303,-304-400-401-401T-402-403-404-448 hat numaralı otobüsleri kullanarak Tüyap fuar ve kongre merkezine ulaşabilirsiniz.

Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi

Adres:Cumhuriyet Mah. Eski Cumhuriyet, Hadımköy Yolu Cd.No:9/1 Büyükçekmece/İstanbul

arabakirala.com.tr ile Araç Kiralama

Son zamanlarda turistik bölgelere ulaşım kolaylığı için araç kiralama talebinin artması ve arabakirala.com.tr müşteri memnuniyetine önem vererek günün her saatinde bütçenize uygun bir araç kiralayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulama üzerinden konum ve tarih bilginizi girmek; Ardından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun aracı ön ödemeli bir şekilde kiralayabilirsiniz.

Categories : Art and Culture