Rent a Car

Kurumsal Araç Kiralama Nedir

11.01.2023
Contents [show]

Kurumsal Araç Kiralama Nedir

Araç kiralama hizmeti veren firmaların birçok kiralama seçeneği bulunmaktadır. Günlük kiralık araçlardan uzun dönem kiralık araçlara kadar pek çok seçenek mevcuttur. Bu kiralama seçeneklerinden biri de kurumsal araç kiralamadır. Kurumsal Araç Kiralama Nedir, Kimler Tercih Eder? Kurumsal araç kiralama ne gibi hizmetler içerir ? Gelin hep birlikte bu soruların cevaplarına bakalım.

Kurumsal Araç Kiralama Nissan 

Kurumsal Araç Kiralama

Kurumsal araç kiralama, şirketlerin araç ihtiyaçlarını karşılamak için araç kiralama firmaları tarafından verilen bir hizmettir ve bu araç kiralama firmasının sağlanması, firmaların finansal maliyetlerinin büyük bir bölümünü oluşturan finansal yükü azaltmalarına olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda, aşağıdaki gibi işletmelerin ihtiyaçlarını karşılar: İş, personel seyahat ihtiyaçları ve müşteri ziyaretlerinde kesinti olmaması firma araç satın almak yerine kiralayabilir. Ayrıca kasko, trafik sigortası, yol vergisi, araç muayene giderleri, araç bakım giderleri gibi mali yükler de ortadan kalkacaktır.

 

Kurumsal Araç Kiralama Dacia 

Kurumsal Araç Kiralama Ücretleri

Şirket araç kiralama ücretleri konuya göre değişmektedir. Bu değişkenliğe neden olan faktörlerden biri de kiralama süresidir. Aracın kiralama süresine göre firmanıza özel teklifler yapılır. Fiyat dalgalanmalarına neden olan bir diğer konu da kiralamak istediğiniz araç. Marka, model, donanım... Fiyatı etkileyen son nokta kiralama firmasının talep ettiği araç sayısıdır. Talep edilen araç sayısı doğrudan fiyat teklifini belirlemektedir.

Kurumsal Araç Kiralama

Kiralama Süreleri Sabit mi?

Araç kiralama süresi için birçok seçenek bulunmaktadır. Bu seçenekler aylık ve yıllık kiralama sürelerini içerir. Ancak bu kiralama şartları gerektiğinde değiştirilebilir. Özel kurumsal teklifler ve düzenlemeler yapılabilir.

arabakirala.com.tr ile Araç Kiralama

Son zamanlarda turistik bölgelere ulaşım kolaylığı için araç kiralama talebinin artması ve arabakirala.com.tr müşteri memnuniyetine önem vererek günün her saatinde bütçenize uygun bir araç kiralayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulama üzerinden konum ve tarih bilginizi girmek; Ardından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun aracı ön ödemeli bir şekilde kiralayabilirsiniz. 

Categories : Rent a Car