City Guide

İstanbul'da Ziyaret Edilmesi Gereken En İyi 5 Restoran

01.04.2023
Contents [show]

İstanbul'da Ziyaret Edilmesi Gereken En İyi 5 Restoran

İstanbul, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden dünya mutfağına dünya çapında sayısız güzel ve kaliteli restorana ev sahipliği yapmaktadır. Bu nedenle dünyanın en popüler şehirlerinden biri olan İstanbul'a özel bir lezzet seçkisi hazırlamak istedik. Anadolu mutfağının temel yemeklerini tattıktan sonra İstanbul'da ne yenir, dünya mutfakları nasıl, nerelere gidilir hep birlikte bakalım.

Neolokal Restoran

Neolokal Restoran

İstanbul Beyoğlu ilçesinde bulunan Neolakal Restorant sizlere enfes lezzet yemekleri sunan ve mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ayrıca manzarası harikadır. Türk mutfak geleneklerine saygı, sürekli yenilik için sağlam bir temel oluşturur. Köklü lezzetler burada öne çıkabilir, ancak modern fikirler ve teknikler kullanılarak yeni yönlere götürülürler. Maksut Aşkar ve genç ekibi, mutfak geleneklerini sürdürüyor ve heyecan verici bir mutfakla geleceği şekillendiriyor.

  • Adres: Arapcami Mah, Bankalar Cd. No:11, 34420, 34421 Beyoğlu/İstanbul                                                                                                             
  • İletişim: 0551 447 45 45

 Oligark

 Oligark

İstanbul Beşiktaş ilçesinde bulunan Oligark sizlere enfes lezzet yemekleri sunan ve mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ancak burayı ziyaret etmek isterseniz şık kıyafetleriniz giymelisiniz. Kendilerinin kıyafet yönetmeliği mevcut. Oligarkın Boğaz üzerindeki mükemmel konumu sayesinde, ünlü su yolunun muhteşem manzaralarına sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz.

  •  Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Muallim Naci Cad. No:58, 34345 Beşiktaş / İstanbul
  •  İletişim:0212 265 65 12

 16 Roof (Çatı )Restoran

 16 Roof (Çatı )Restoran

İstanbul Beşiktaş ilçesinde bulunan Oligark sizlere enfes lezzet yemekleri sunan ve mutlaka ziyaret etmelisiniz. Boğaz manzarası eşliğinde sevdiğiniz lezzetlerin tadını çıkarabileceğiniz 16 Roof'ta İstanbul'daki günlerinizi unutulmaz kılın. Sevdiklerinizle birlikte serinletici bir içeceği yudumlarken ve DJ'in çaldığı en sevdiğiniz ritimlerin tadını çıkarırken hafif esintinin tadını çıkarın. Nargile tutkunuysanız, seveceğinizi bildiğimiz geleneksel Türk kahvesini yudumlarken şehirdeki en iyi nargile çeşitlerine göz atın.

  • Adres: Visnezade Mah. Acisu Sok. N. 19, 34357 Maçka Beşiktaş/İstanbul
  • İletişim: 0549 326 11 12

 Kağıt Ay

 Kağıt Ay

İstanbul Beşiktaş ilçesinde bulunan Kağıt Ay sizlere enfes lezzet yemekleri sunan ve mutlaka ziyaret etmelisiniz. Burası İtalyan yemeği sevenler için! Paper Moon'un Beşiktaş'ın Etileri semtindeki Akmerkez alışveriş merkezinde yer almaktadır. Paper Moon İstanbul, modern ve rahat bir ortamda lezzetli İtalyan yemekleri sunmaktadır. Zarif, mimari tasarım ve şık iç mekana sahip olan Kağıt ay görülmeye değer.

  • Adres: Adnan Saygun Cad. Akmerkez Residence Entrance.No:224, Akmerkez AVM- Etiler, İstanbul
  • İletişim: 0212 282 16 16

Sunset Grill & Bar

Sunset Grill & Bar

İstanbul Beşiktaş ilçesinde bulunan Sunset Grill & Bar sizlere enfes lezzet yemekleri sunan ve mutlaka ziyaret etmelisiniz Bu ünlü restoran, İstanbul'da yeşilin maviyle buluştuğu Boğaz'ın muhteşem manzarasına sahip bir tepede yer almaktadır. İstanbul geziniz sizi Japonya'ya geri götürmüyorsa, bu restoran suşi yemek için en iyi yer. DJ müziği mevcuttur.

  • Adres: Kuruçeşme Mah. Yol Sok. No:2 Ulus Park, 34345, Ulus, Beşiktaş/İstanbul
  • İletişim:0212 287 03 57

arabakirala.com.tr ile Araç Kiralama

Son zamanlarda turistik bölgelere ulaşım kolaylığı için araç kiralama talebinin artması ve arabakirala.com.tr müşteri memnuniyetine önem vererek günün her saatinde bütçenize uygun bir araç kiralayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulama üzerinden konum ve tarih bilginizi girmek; Ardından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun aracı ön ödemeli bir şekilde kiralayabilirsiniz.

Categories : City Guide