City Guide

Emaar Skyview Gezi Planı

27.01.2023
Contents [show]

Emaar Skyview Gezi Planı

Emaar Skyview Dış Görünümü

İstanbul'da yaşayanlar için yepyeni bir aktivite olan Emaar Skyview, geçtiğimiz günlerde adından söz ettirmeyi başardı. Anadolu yakasında, Kadıköy'de yer alan Emaar AVM, İstanbul semalarını keşfetmek isteyenler için eğlence ve adrenalin tutkunlarına kapılarını açıyor. 200 metre yükseklikten, 360 derecelik panoramik açısı ve 30 metrelik cam gezinti yolu ile İstanbul'un muhteşem manzarasıyla sizlere benzersiz bir deneyeim sunuyor.

Emaar Skyview İç Görünümü

Emaar Skyview'da Zirveye çıktığınızda daha önce hiç görmediğiniz bir manzarayla karşılaşacak ve nefesinizin kesileceğini hissedeceksiniz. Cam zeminden, gökyüzü severlerin eşsiz manzarasını sunan teras kısmından aşağıya bakılabiliyor. İstanbul'un tarihi ve coğrafi dokusunu yukarıdan görebileceğiniz Emaar Skyview'de çay veya kahvenizi yudumlarken manzaranın keyfini de çıkarabilirsiniz. Sadece cam zeminde yürümek ve manzaraya bakmak isteyenler buraya gelmiyor. Birçok kişi de lezzetli tatlılar ve yemekler, içecekler için burada. Terasın kafe kısmının mükemmel olduğunu kesinlikle belirtmekte fayda var. Burada sevdiklerinizle manzaranın tadını çıkarabilir veya doğum günü, evlilik teklifi gibi özel günlerinizi kutlayabilirsiniz.

Emaar Skyview Balkon Katı

Emaar Skyview Giriş Ücretleri Ne Kadar?

2023'ten itibaren yaklaşık 1 dk süren bir asansör yolculuğunuz olan SKYVIEW'e girmek için Sizlere fiyat listesi aşağıdaki gibidir.

Yetişkin - Giriş Bileti(13 yaş ve üstü yerli ziyaretçiler için geçerlidir.)170.00 TL                                                                            
Çocuk - Giriş Bileti ( 3-12 yaş arası yerli ziyaretçiler için.)155.00 TL
Öğrenci veya Öğretmen - Giriş Bileti ( 13 yaşından büyük öğrenciler veya öğretmenler başvurur. Check-in sırasında sizden kimlik istenebilir.)155.00 TL
Sky Walk - İlave Özel Deneyim ( 30 metrelik cam balkonda yürümeye hazır mısınız? Yetişkin veya çocuk bileti isteyin. Tek başına geçerli değildir ve tek kişiliktir.)30.00 TL

Emaar Skyview Nasıl Gidilir?

Emaar, Üsküdar'da bulunan Emaar Square AVM'nin 2. katında yer alan Anadolu'nun en yeni AVM'lerinden biridir. Özel araç veya toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşabilirsiniz. Kendi aracı ile gelenler için otopark sorunu yoktur. Çünkü alışveriş merkezinin 4.500 araçlık ücretsiz otoparkı bulunuyor.

Emaar Skyview Cafe Görseli

Anadolu yakasından toplu taşıma araçları ile gelecek olanlar Kadıköy - Kartal metro hattını kullanarak Göztepe istasyonunda inmelidir. Avrupa'dan toplu taşıma ile gelenler metroya binebilirler. Uzunçayı Metro Durağı veya Marmaray Ayrılık Çeşmesi Durağı'nda inip Kadıköy - Kartal Metro Hattı'na binebilirsiniz. İndikten sonra yürüyerek 10 dakikada kolaylıkla alışveriş merkezine ulaşabilirsiniz.

arabakirala.com.tr ile Araç Kiralama

Son zamanlarda turistik bölgelere ulaşım kolaylığı için araç kiralama talebinin artması ve arabakirala.com.tr müşteri memnuniyetine önem vererek günün her saatinde bütçenize uygun bir araç kiralayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulama üzerinden konum ve tarih bilginizi girmek; Ardından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun aracı ön ödemeli bir şekilde kiralayabilirsiniz.

Categories : City Guide