Seyahat Rehberi

Muğla İncekum Plajı Gezi Rehberi

12.07.2023
İçerikler [göster]

Muğla İncekum Plajı Gezi Rehberi

İnce kum Plajı, adı Türkçe'de "İnce Kum" anlamı gelen ince ve beyaz kumlarıyla ünlüdür. Turkuaz renkteki denizinizi ve berrak suyuyla alabileceğinize güzel bir plaj deneyimi sunuyor. Plajın uzunluğu yaklaşık olarak 700 metredir.

Plaj, doğal güzellikleri ve temiz çevresiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda plajda çeşitli su sporları operasyonları de yapılabilmektedir. Şezlong ve şemsiye kiralama imkanı da bulunmaktadır, böylece rahat bir güneşlenme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Muğla İncekum Plajı

İnce kum Plajı, genellikle yaz ziyaretçi akınına uğrar. Bodrum gibi popüler turistik bir bölge yer aldığından, yakın çevresindeki konaklama tesisleri, hizmetler ve kafe gibi hizmetler bulunmaktadır. Ayrıca tatilin alışverişini yapabileceğiniz dükkanlar da mevcuttur.

Muğla İnce-kum Plajı Hakkında Kısa Bilgiler

Muğla İnce-kum Plajı  yapabileceğiniz birçok faaliyet bulunmaktadır. Doğa harikası olana İnce-kum Plajı  neler yapılır. Sizler için sıraladık. Gelin birlikte inceleyelim...

  • Muğla İnce-kum Plaj etrafından ormanlık alanda kamp yapabilirsiniz.
  • Eşsiz güzelliklere sahip olan Antalya Beldibi Gizli Koy Doğa fotoğrafçılığı yapabilirsiniz. 
  • Doğa harikası olana çevresine yakın olan ormanda İnce-kum Plajı salıncak yapıp kitap okuyabilirsiniz.
Muğla İncekum Plajı
  • Sevdikleriniz müthiş bir piknik yapabilirsiniz. (Bu doğa güzellikleri koruyalım ve çevreyi temiz tutalım.)
  • Sevdiklerinizle yürüyüş yapabilirsiniz?
  • Ayrıca Muğla İnce-kum Plaj etrafından çeşit çeşit meyve bahçeleri olup toplaya bilirsiniz.
  • Muğla İnce-kum Plajında sizlere traktör ile kısa bir yolculuk sunmaktadır. 
Muğla İncekum Plajı

Yerli ve yabancıları uğrak noktası olan Muğla İncekum Plajı giriş ücretleri ise  girişler 15 TL'dir. Plajda şezlong ve minder alımı için 10 TL ücret alınmaktadır. Muğla İncekum Plajıda ziyaretçilerin önceden arayarak özel günler ve hafta sonları için yer ayırmasına olanak tanır.

Muğla İnce-kum Plajı  Nasıl Gidilir?

Bölgeye ulaşımı kiralık araç veya kendi aracınız ile bunun yanı sıra toplu taşıma ile sağlamanız mümkündür. Çamlı köyünden Marmaris’e giden ilk dolmuş sabah saat 07:30’dadır. Marmaris’den köye gelen son dolmuş ise akşam saat 22:30’dadır. Bölgeye kendi aracınız ile gelmek istiyor iseniz Muğla yönünde Marmaris’den çıktıktan 13 km sonrasında Çamlı köyü sapağından içeriye girmeniz gerekmektedir.

Muğla Araç Kiralama
arabakirala.com.tr üzerinden Araç Kiralama nasıl yapılır?

arabakirala.com.tr araç kiralama platformu üzerinden araç kiralama yapmak oldukça basit bir süreçtir. Aşağıdaki adımları takip ederek arabakirala.com.tr üzerinden araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz:

  1. Websiteye Giriş: Tarayıcınızı kullanarak arabakirala.com.tr web sitesine gidin yada Araba Kirala (Appstore, Google Play Store, Huawei App) mobil uygulamasını indirin.
  2. Araç Arama: Ana sayfada yer alan araç arama formunu kullanarak, araç kiralama yapmak istediğiniz şehir, kiralama tarihi, teslimat yeri ve iade yeri gibi bilgileri seçin ve "Araç Bul" butonuna tıklayın.
  3. Araç Seçimi: Araç arama sonuçlarında size uygun araçları görüntüleyebilirsiniz. Araçların detaylarını, fiyatlarını, kiralama koşullarını ve özelliklerini inceleyerek tercih yapabilirsiniz.
  4. Rezervasyon: Beğendiğiniz bir aracı seçtikten sonra "Hemen Kirala" butonuna tıklayarak rezervasyon sürecine devam edin.
  5. Bilgileri Doldurma: Kiralama bilgilerini doldurun. Bu bilgiler arasında adınız, soyadınız, iletişim bilgileriniz, ödeme bilgileriniz, ek hizmetler gibi detaylar yer alabilir.
  6. Ödeme: Rezervasyonunuzu tamamlamak için ön ödeme işlemini gerçekleştirin. arabakirala.com.tr kredi kartı ile ödeme kabul etmektedir. Güvenli bir şekilde ödemenizi tamamlayarak rezervasyonunuzu onaylayabilirsiniz.
  7. Rezervasyon Onayı: Ödeme işlemi tamamlandıktan sonra, arabakirala.com.tr tarafından size bir rezervasyon onayı gönderilecektir. Rezervasyon onayında, kiralama detayları, araç bilgileri, fiyatlar ve diğer önemli bilgiler yer alacaktır.
  8. Araç Teslimatı ve İade: Rezervasyon onayındaki talimatları takip ederek, aracınızı teslim alabilir ve kiralama süresi sonunda aracı anlaşmalı olduğunuz teslimat noktasına geri iade edebilirsiniz.
Güncel Araç Kiralama Kampanyalarını Nasıl Takip Edebilirim?

arabakirala.com.tr, kullanıcılarına işbirlikleri ve kampanyalar ile sürekli olarak indirimli araç kiralama imkanı sağlamayı hedeflemektedir. Güncel kampanyalarımızı "Kampanyalar" sayfasını ziyaret ederek inceleyebilir dilerseniz üye olarak kampanyalar hakkında düzenli olarak e-mail alabilirsiniz.

Kategoriler: Seyahat Rehberi